Isnin, 2 Mac 2009

..hari keempat..
3RD DAY PMD.

PMD masuk hari ketiga. Seperti semalam, pengisian lebih kepada ceramah Teknik Mendengar dan Teknik Belajar. Jika semalam kumpulan kedua diberi pendedahan tentang Teknik Mendengar, pada hari ini kumpulan pertama pula diberi ceramah tersebut. Begitu juga sebaliknya. Hari ini lebih membaik, mungkin disebabkan pengalaman semalam, saya cuba memperbaiki kelemahan-kelemahan yang telah saya lakukan semalam. Hasilnya, ceramah hari ini berjalan lebih lancar dan idea lebih banyak dikongsikan.
Hari ketiga ini, saya semakin selesa mengendalikan PMD. Rasa seronok dengan maklumbalas yang diberikan oleh pelajar. Lebih-lebih lagi apabila aktiviti energizer dan senamrobik seperti chicken dance dijalankan. Agak kelakar apabila saya lebih dikenali sebagai cikgu chicken dance di kalangan pelajar tingkatan satu. Di mana saja mereka terserempak dengan saya, tanpa segan silu mereka menggayakan aksi chicken dance. Hmmm... only one word can describe my feeling now.. AWESOME!!!
Selesai PMD kami diminta menghadiri perjumpaan kelab sukan dan permainan. Tepat pukul 3.30 petang, kami dibenarkan bersurai.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan